Peklenska mladež

Peklenska mladež

Peklenska mladež

K4, 28. 10. 2006, AUDIODEVLISH: Devlished Youth
 
Zaradi vpliva vzporednega Hallooween-a so bližajoče praznike tudi letos popestrili številni trance eventi po Sloveniji, za čemer ni zaostajalo niti Kersnikovo podzemlje, ki je sobotno noč posvetilo hitro pokajočemu trancu (psy-trancu).
 
Na velikem plesišču je po prvih iskrah, ki jih je zanetil Cuich (Audiodevlish), dalje podžigal DJ Young (Etnicanet Rec., Ultragroove Rec., Korea), ki je k nam prišel iz dvomesečne turneje po Braziliji s predstavitvijo nove kompilacije. Nekatere je navdušil, drugi so odobravali, vsekakor pa se je sicer skrajšano plesišče na račun vizualij, za katere je skrbel VJ’s team Dekaos, prijetno napolnilo in ob izvrstnem ozvočenju se je vzdušje bližalo vrhuncu. Pridih peklenskosti, vražjega plesa najvztrajnejših in prave psy energije pa je event dobil proti jutru, ko je mešalke prevzel Zvuk (Audiodevlish) in obiskovalce popeljal v megleno nedeljsko jutro. Na manjšem plesišču, kjer se je brez večjega problema dalo skozi vso noč malo posedeti, ni pa tudi manjkalo plešočih, so se za mešalno mizo izmenjali Wupe, Plesti in Knez (vsi Sintetika).
 
Vsem tistim, ki ste pričujočo psihadelijo zamudili oziroma ste si uspeli odpočiti in bi imeli še, ali pa preprosto želite nadaljevati, pa naj le prišepnem, da se naslednja obeta že v ponedeljek na Metelkovi…
                                                                                                                                
                                                                                                                     
                                                                                                                  mm(ojca)
 

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.