Naj muzika igra!

let_the_music_play_aaf

Let the music play, Cvetličarna Mediapark/Ljubljana, 25.8.06, vstonina: cvetličarna časti!!! vzdušje: v rožicah

Minila je energična noč, drugačna, ovita v ritme, ki jih poznate, ljubite. Prepletena z glasovi sladke preteklosti, vesele sedanjosti in svetle prihodnosti.

Cvetličarna v Ljubljani je 25.avgusta 2006, v okviru FREE FRIDAY NIGHT dogodkov, gostila »Let the music play party«, nove slovenske ponudnike vesele funky house glasbe. Noč, ko se je v velikem stilu vrnil groove, ki ga pozna Jack in ki nas je premaknil, se je prehitro končala. Kljub vsemu pa so nam Pan, Montevagino, Nyn in Blasch pred dodobra napolnjeno dvorano servirali »Cream de la Cream« happy, sexy, latino in disco house glasbe, ki nas je navdahnila. V splošnem navdušenju smo dejansko lahko občutili tisto spiritualno stvar, stvar telesa, stvar duše.

Ni vredno zgubljati besed o tem, da je takšna energija vladala večeru. Naplesali smo se, vrnili malo nazaj v  času in obenem stopili naprej, v prihodnost. Vsekakor svetlo.

Malo pred 6 uro zjutraj smo zadovoljni zapustili prizorišče, saj nam svetla prihodnost prinaša drugo nadaljevanje Let the music play partija, ko se bomo vrnili na staro mesto zločina Cvetličarno in sicer v petek, 17.novembra 2006. Tokrat bodo nastopili skupina SOUNDTRAP z nastopom v živo (www.soundtrap.si), dj JAKA, dj PAN in dj MISTIC.

Po take rože še pridemo v tole cvetličarno. Zagotovo!

Besedilo in foto: I.G.

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.