Cox in Ambasada – pokala po šivih!

Cox in Ambasada - pokala po šivih!

Cox in Ambasada – pokala po šivih!

Izola / Ambasada Gavioli
18. 8. 2006
Fetch the vibe: Stars gathering with Carl Cox
 
Dve leti po razvpiti Eurori (Gorica, maj 2004) je rejvarje na sončni strani Alp z obiskom Ambasade ponovno razveselil Carl Cox, ki ga marsikdo ljubkovalno imenuje kar »foter«, saj se po izkušnjah, kvaliteti, kilometrini in v zadnjem času skoraj komercialni popularnosti (k čemer je v veliki meri pripomogel MTV) uvršča med pionirje elektronske subkulture.
           
Party je na velikem plesišču kmalu po enajsti uri odprl Zero, ki je pozitivno presenetil. Sledil je Ian F ter kmalu po drugi uri za mešalkami pripravil prostor velikemu Angležu; Cox je s precej trdim progresivnim setom, ki ga je zaključil kmalu po peti uri, ko ga je zamenjal Marko Nastić, pričakovano ponovno navdušil. Za zadnje presenečenje pa je nenapovedano poskrbel Kanzyani, ki je, še posebej s plesnimi vragolijami, na utrujene obraze privabil še zadnje nasmehe pred jutrom. Manjše plesišče sta v počasnejših in občasno minimalno obarvanih ritmih pretresala Dejan Miličević in Marko Milosavljević.
           
V trudu rešiti izolski Belveder pred trumami neutrudnežev, ki so si ga že davno izbrali za svojo plažo, je Ambasada tudi tokrat organizirala uraden afterparty kar pred klubom, ki je kar dobro uspel in se je končal v zgodnjih popoldanskih urah.

           

Gostovanje tako velikega imena kakor je Carl Cox pomeni za slovensko sceno enega od vrhuncev poletja, žal pa je ponovno opozorilo na dejstvo, da je tudi največji slovenski klub včasih premajhen, da bi sprejel vse željne obiska. Karte so tako v predprodaji marsikje pošle že nekaj dni pred partijem in začela se je neprijetna bitka s časom za še tistih nekaj, ki jih je bilo mogoče kupiti na kraju dogodka. Poražencev je bilo več kakor zmagovalcev; tudi zmagovalci pa so morali svojo zmago (ali pravočasen prihod, kar je pomenilo priti precej pred enajsto uro, ko se je party sploh začel) slaviti z nekoliko kislim priokusom: Ambasada je bila tako polna, da je skorajda pokala po šivih. 

 
                       
                                                                                                   mm(ojca)
 

   

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.