Se vidimo septembra!

k4_slam001_jun06

Slam / Klub K4, Ljubljana, 7. 6.


Klubska sezona se bliža koncu. Preden se podamo na jase in pod zvezdnato nebo, klubi iščejo še zadnje momente in imena, ki bi nas zadržala pod reflektorji med štirimi stenami. Tako se je sredi tedna, v sredo, v K4 zgodilo ekskluzivno gostovanje britanskega dvojca Slam.


Več dejavnikov je moralo vplivati na to, da je bila 4ka v sredo prej prazna kot polna, a po drugi strani je bila to prav prijetna sprememba, kajti končno se je dalo fino gibati in bivati. Po zanimivem saksofonskem ogrevanju Luke Puša, ki pa ga je slišalo le malo ušes, in Miqueovem setu sta za reglerje stopila Glasgovčana Stuart McMillan in Orde Meikle. S kombinacijo minimal tehna in elektra sta v gibanje spravila publiko, kolikor je je pač bilo. Delček nje je namreč užival na malem flooru, kjer je dolgo in neumorno vrtel Leigh, preden je mešalke predal Rojterju.


Klub K4 sezono zaključuje naslednji vikend, 16. in 17. junija, z dvodnevnim Final cutom, na katerem bodo nastopile klubske zvezde stalnice. Potem pa se spet vidimo septembra…


Tina H. Zakonjšek


foto: Simon Šturm

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.