Final cut – papa, 4ka!

stirkazakljucuje01

K4, 16. 6. 2006: Final cut I. – 4ka zaključuje s strejt ritmi

Ob različnih zaključnih eventih, ki so se v štirki odvijali ves mesec, so se ta konec tedna v klubu pod Kersnikovo zvočniki naprezali resnično zadnjič v letošnji sezoni. V želji zadovoljiti širok spekter okusov vseh štirkinih stalnih gostov so organizatorji priredili dva partija, od katerih je petkov privabil predvsem oboževalce housa, techna in tranca, sobotni večer pa je zadovoljil ljubitelje lomljenih ritmov in drum’n’bassa.

Štirko sem obiskala le v petek zvečer, ki je minil v tipično prijetnem, domačem in sproščenem vzdušju, katerega bomo mnogi v poletnem premoru še kako pogrešali. Da so se v petek v večini zbrali stari fani, dobro vedoč, katera ura je prava za prihod, je bilo jasno po praznem plesišču, ki se je napolnilo šele krepko po eni uri zjutraj. Na velikem plesišču se je izlet pričel v minimal techno in elektro ritmih, za kar so poskrbeli Knez (Sintetika) ter Damir in Roja (oba Intosomething). Proti jutru sta mešalke prevzela Cu in Naveen (oba Audiodevlish) ter nas ob razigranih ritmih tranca popeljala zadnjemu plesu naproti…V barskem delu so se zabavali predvsem ljubitelji vokalnega housa, značilnega za nedeljske Roza evente. Za dobro vzdušje so poskrbeli Blasch (ZU), Marino in Vergi (oba K4 Roza).

Naj zadnji odstavek zadnje letošnje recenzije iz K4 izkoristim za pohvalo vsem, ki so v pretekli sezoni skrbeli za našo zabavo, varnost, pijačko, garderobo, dobro počutje in še kaj… Štirka, vi ste zmaga!

Tekst: mm(ojca)

Foto: Timi

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.