Zadnji izlet v neznano

intosomething01


K4, 26. 5. 2006: IntoSomething: Balkan’s Soul


 


Ob zaključevanju štirkine sezone se je v petek odvijal še zadnji izlet v neznano pred poletnim oddihom, ki je bil po ceni karte, veselem vzdušju in zasedbi za mešalkami balkansko obarvan.


 


Tako nas je ob Fedji (IntoSomething) in Roji (IntoSomething) na velikem plesišču kot edina predstavnica nežnejšega spola zabavala Srbkinja Timika, za še pristnejše balkansko doživetje pa je poskrbel Makedonec Mirko Popov, ki se je moral zaradi svojega videza preverjeno vsaj enkrat zagovarjati pred napol resnim vprašanjem, če je Sharam (Deep Dish) in je v Slovenijo prispel teden dni prezgodaj…Na manjšem plesišču je zabava potekala v koprodukciji s Soundoption, katerega barve sta zastopala Newt in Mareen. Za zibanje v bokih pa sta poskrbela tudi Damir (IntoSomething) in o-Ha (Fusion Breakfast).


 


Kot se za zadnjega v nizu uspešnih žurov spodobi, je bilo vzdušje odlično, beati standardno mamljivi, gostje pa, zaradi 0.5 promila žlahtnih hlapov v zraku, pa tudi drugje, temu primerno utrgani in norčavo razpoloženi.


 


Tekst: mm(ojca)


Foto: k

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.