Sonique power

sonique_01

Central Commeetee Party 2, Fun Factory, 13. 5. 2006


Tokrat se je v Fun Factory odvijal Central Commeetee Party 2, organiziran s strani organizacijske znamke Scream.  Gostje večera so bili: DJ Boltzmann, DJ Psiho, DJ Toni Rios, DJ Jackie, DJ Aleksij, DJ Eddie F in DJ Sonique. Prvi trije so v Privee flooru vrteli techno, drugi trije pa so na Main stageu predstavljali več vrst housea.


Glavna zvezda večera je bila zagotovo Sonique, ki je po svetu poznana kot najboljša DJ-ka kar jih trenutno obstaja. Znana je po svojih sposobnostih- od kvalitetnega rolanja in remixanja neštetih znanih komadov, do svojega izjemno izstopajočega glasu. Njeni komadi »I Feel So Good«, »Can,t Make Up My Mind« in »Alive« so jo popeljali na vrh vseh pomembnejših dance lestvic in jo postavili v vlogo tako splošno znane pop pevke, kot tudi izjemne DJ-ke. Njeni nastopi so preplet mixanja in petja, s slednjim sama ustvari prav posebno atmosfero, ki je redko prisotna na podobnih party-ih.


Ob vstopu na prizorišče dogajanja je vse izgledalo tako kot, da bo to še en v vrsti takih party-ev, kjer je precejšnje pomanjkanje števila obiskovalcev. Klub manjšem številu sta na glavnem odru odlično zažigala najprej Eddie F, nato pa še Aleksij, in prav tako na privee-u Toni Rios. Vendar pa se je videlo, da je vse podrejeno glavni zvezdi. Nato so se obiskovalci počasi začeli nabirati in postajala je vse večja »gužva«.  Okoli treh je z lastno uvodno napovedjo nastopila Sonique, kar je na plesišču povzročilo pravo evforijo. Večina se je dobesedno prepustila ritmom in v delni hipnozi odplesala vse do jutra.


Taki nastopi in gostovanja zvezd so v Sloveniji in Ljubljani zelo dobrodošla, saj je to le še ena potrditev več, da je tudi tukaj prostor za kvalitetno dance glasbo in da je publika že postala precej izbirčna,  saj jo zadovolji le kvaliteta, tako glasbe, kot performanca, kar Sonique zagotovo ima.


Aljo


foto: Živa Lovšin

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.