Čudovito praznovanje

the_fabolous_night_04

The fabolous night, Ljubljana/Fun Factory, 08.04.2006, vstopnina: v predprodaji 2500 SIT, na dan dogodka pred 24h 2800 SIT z in 3300 SIT brez letaka, po 24h 3000 SIT z in 3500 SIT brez letaka, Ambient: popestren s kletkami in drogovi za bolj vročekrvne plesalce in plesalke. Fun factory spreminja in nadgrajuje notranjo opremo, pohvalno!

Studio Exit, ki že trideset let tetovira, dela piercinge in nasploh skrbi za tovrstne oblike lepšanja teles, je ovekovečil svojo visoko obletnico v ljubljanski tovarni zabave. V goste je povabil zveneča imena in nam obljubil posebno promocijo svojega dela. Kako smo praznovali? Fino.


Na glavnem flooru s(m)o praznovali bolj progresivno, na manjšem pa so nas razveseljevali zlati zimzelenčki, vse v okvirih elektronskega žanra po imenu house. V osrednjem prostoru je začetno malo število obiskovalcev ogreval Angel Anx, prijetno in ravno prav za ogrevanje. Do teko pričakovanega nastopa Replacement DJ-ja, ki je predstavil svoj novi single, pa se je plesišče že lepo napolnilo. Ob nastopu odlične zamenjave nam kar nekako ni uspelo biti pri miru. Tako vzdušje se je nadaljevalo tudi ob nastopu Dj Chusa in Marka Armstronga iz Lexicon Avenue. Aleksij je malce poglobil in umiril, Brlee pa spet dvignil. Progressive navdušenci vseekakor niso ostali praznih rok in nerazgibanih teles.


Enako bi lahko trdili za vse, ki prisegajo na nostalgične zlate ritme in melodije iz zakladnice house preteklosti, ki so jih na manjšem plesišču na gramofone zlagali KrissMan, Davide Manali, Paolo Barbato, Shark in Jackie. Čeprav smo Knights of jaguar, Right on right on, Touch me in the morning in še kakega izmed zbirke večnih, slišali tudi več kot dvakrat, nismo nikomur prav nič zamerili. Razgibani, z nasmehi na ustih in polni nostalgično sladkih spominov smo zaključili praznovanje.


Tretje prizorišče, kjer so se odvijale aktivnosti povezane s slavljencem-studijem Exit, je kaj hitro zamrlo. Bilo je narejenih nekaj tetovaž, verjetno tudi kak piercing, nikjer pa nismo zasledili porisanih teles. Pa to niti ni tako pomembno, važen je namen, ki je bil vsekakor dober. In pridevnik dober pritiče tudi temu praznovanju.


Tekst: Barbara P.


Foto. HouseMouse

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.