Črno-bela Cvetličarna

tomcraft001_mediapark_apr06

StarTrax, Mediapark, Ljubljana, 22. 4. 2006


Mediapark se zadnje čase obiskuje predvsem ob petkovih Free Friday Night večerih, kar pa ne pomeni, da pozornosti ni vreden na katerikoli drug, plačljiv večer. V soboto se je ponujala zanimiva priložnost obiska večjega partyja v dvorani, ki takšne evente prireja vse preredko. V organizaciji Dark Moona sta v Ljubljano prispela veteran nemške techno scene DJ Tomcraft in ambiciozni londonski DJ Nick Wilson.


Party pa je obetal več kot le glasbeni zalogaj. Prireditelji so obljubljali kup poslastic, med njimi vodno zaveso, laserski šov in nastop plesalk. Če je bil laser veliko skromnejši od pričakovanj, pa so bile prava paša za oči črno-bele plesalke, ki so se zvijale za curkom vode in s seksi izzivalnim plesom pred oder pritegnile dober del obiskovalcev. Teh žal ni bilo veliko, a kljub temu se je razvilo prijetno vzdušje, k čemur je poleg dobre organizacije in dostopnih cen pijač gotovo pripomoglo tudi neoteženo gibanje po klubu in prostor pod žarometi za vsa gibajoča se telesa.


Tomcraft najbolj slovi po svojih hitih, Loneliness in Overdose. Zato nič čudnega, da se je scena najbolj razživela prav ob dobro znanih ritmih. Sicer so prevladovali elektro-tech brejki, kar zapriseženim ljubiteljem techna ni bilo pogodu, a s tršimi zvoki se jim je kmalu odkupil Nick Wilson. Konec večera so bili kljub deljenim mnenjem o zvezdi noči vsi okusi potešeni in nestrpno čakamo naslednjo, enako domiselno, le še kanček bolje obiskano zabavo.


Tina H. Zakonjšek


foto: Simon Šturm

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.