Ambasada Policija

ag_digweed001_apr06

John Digweed / AG, Izola, 15. april 2006


Tokratni party v Ambasadi Gavioli je bil še za odtenek bolj poseben, kot smo navajeni. Klub, kateremu pečat dajeta neverjetna notranja oprema in arhitekturni izgled, je v soboto zvečer poleg britanskega gosta zaznamoval še dolg obisk policije.


Ko so se žurerji šele dobro nabirali, so pred Ambasado prihrumele štiri marice, iz katerih so poskakali možje v modrem in se zapodili na plesišče. Že nekaj minut kasneje so iz kluba privlekli prvo vklenjeno žrtev, koliko jih je sledilo, ne vemo. Bolj so nam ostali v spominu moteči prizori z WC-ja, ki so ga (predolgo) preiskovali, in blagajne, za katero velja enako. Ko smo že pri blagajni, naj omenim nov, po besedah organizatorja nam in njim bolj prijazen plačilni sistem, ki ponovno uvaja kupončke in ki na premieri ni ravno prepričal. No, morda se le uteče.


Privee floor je tokrat minil v znamenju elektra, medtem ko se je glavni šibil pod polnim plesiščem navdušencev, ki so po izraženem pesimizmu pred nastopom doživeli prijetno presenečenje nad gostom večera, g. Johnom Digweedom. Z glasbo za odrasle nas ni dolgočasil, saj je poskrbel za pravo mero varietete in razgibanosti, pri tem pa ohranjal konstanto, tipične zvoke progressive house glasbe. Edino, kar je manjkalo, je bil intenzivnejši kontakt s publiko – tako si zlahka pozabil, da za reglerji dejansko nekdo stoji.


Poleg Digweeda sta si največ pohval zaslužila tako rekoč nepogrešljiva DJ-a na večjih eventih, Crazy Lemon in Eddie F, graja pa gre predragim pijačam (Heineken za 900 sit, čeprav se, če le nisi prefin, pride skozi tudi ceneje, saj se za 600 dobi Amstel v pločevinki) in neznosnim WC-jem.


Tina H. Zakonjšek


foto: Simon Šturm

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.