Umetna inteligenca v ljubljanskem podzemlju

k4_liquid_grooves002_mar06

Artificial Intelligence / K4, 25. 3. 2006


Tokratni Liquid Grooves večer so prišli popestrit gostje iz Anglije, Londončana Glenn Herweijer in Zula Warner, člana zasedbe Artificial Intelligence, ter z njima MC Lowqui. Fanta, v prvi vrsti producenta, katerih izdelke vrtijo DJ-i po vsem svetu, sta se tokrat predstavila za gramofoni na velikem flooru, medtem ko so za mali floor skrbeli domače zemlje otroci.  


Party, na katerem se je zbralo ravno pravšnje število ljubiteljev likvidnih zvokov, je minil v prijetnem vzdušju (mogoče je k temu pripomoglo tudi pravkar zapisano dejstvo, da se ljudi ni trlo), nastavke kateremu je postavil Lunic, naprej pa sta ga razvijala gosta z izdatno pomočjo MC-ja (hvala bogu za zmerne in znosne MC-je, ki razumejo, da niso solo artisti in da ljudje tam niso v prvi vrsti zaradi njih). Ljubitelji trših beatov so sicer jamrali, da v setu manjkajo močni basi, čeprav ravno odsotnost norije in razbijanja daje večerom likvidne glasbe ime in pečat, se pa s kritiki večera strinjam v točki, ki govori o povprečnosti. Žal tudi tokrat gosta nista ponudila presežka, ki ga vedno znova pričakujemo od prvič videnih imen, se pa je ponovno razvil prijeten in pester žur na malem flooru, kar po prenovi kluba postaja kar stalnica.


Tako smo v družbi umetne inteligence preživeli še enega izmed neštetih elektronskih partyjev, ki jih ponuja ljubljansko podzemlje, naslednjič pa za malo več filinga v zraku ponovno kličemo naravni um.


Tina H. Zakonjšek


foto: Simon Šturm 

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.