Super Li prestal sprejemni izpit

Exif_JPEG_422

Paolo Barbato / Super Li, Ptuj


Med široko paleto prireditev letošnjega pustnega časa na Ptuju smo mnogi najbolj veselo pričakali premierni dogodek pred kratkim odprtega kluba Super Li, ki je tokrat prvič gostil znana imena za mešalnimi mizami in tako po kar mučnem premoru razgibal ptujske ljubitelje partijev.


Morda se je zaradi slabšega oglaševanja na začetku zdelo, da utegne veliko plesišče ostati razmeroma prazno. Domačinka House Wife ni imela lahke naloge, ko je ob našem prihodu  poskušala v elektro house ritmih razgibati telesca, vendar ji je to kar uspevalo. Ko je mešalno mizo predala glavni zvezdi večera Paolu Barbatu, je bilo vzdušje že zelo dobro, prostor pa se je tudi kar napolnil. Barbato je potrdil sloves starega mačka housa in postregel s suverenim setom, ki je preraščal v razigrani tribal ob spremljavi kongo bobnov (tam tami) Mariborčana Grega Blažiča. V vesolje in nazaj pa nas je ponesel Ksenjčan Bančo, ki je  s prav nalezljivo dobro voljo in zavidljivim igranjem saksofona dal piko na i  celotnemu večeru. 


Ob menjavi za mešalno mizo je tako naslednjega DJa pričakala dodobra razvneta množica in D Sun, ki ga je zadnje čase sicer bolj pritegnil dub, je nadaljeval v ritmih housa, kar mu je, razumljivo, šlo od rok dobro, saj se je v preteklosti največ posvečal prav tej zvrsti. Ko se je že  zdelo, da bo vseeno začel ritme nekoliko lomiti, se mu je pridružila House Wife in vse je kazalo, da se prava veselica šele začenja … A žal je bila ura tista, ki je narekovala, da se mora klub počasi zapreti in z daminim zaključkom s komadom The sky was pink je bilo jasno, da se zabava mora nadaljevati pač nekje drugje. Ptujčani so tako v velikem številu priplesali v siv ponedeljkov dopoldan in s tem ponovno potrdili, da na Ptuju močno primanjkuje takšnih eventov.


Zato se mi zdi odločitev organizatorjev, da tudi v bodoče občasno prirejajo dogodke elektronske narave, zelo dobra. Super Li je trenutno eden večjih in boljših ptujskih klubov, kar je dokazal tudi tokrat, saj je nedvomno prestal sprejemni izpit . Upajmo, da se lahko nadejamo  imprejšnjih novih partijev, pri katerih bo bolje poskrbljeno le za oglaševanje.


Mojca Mayr


foto: Jana Kelc

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.