Fancy-dancy norišnica

desyn02

Desyn Masiello / 7. 2. 2006, Fun Factory


Kot je po novem že v navadi, je tudi tokrat v Fun factory nastopila še ena izmed svetovno znanih zvezd dance scene – Desyn Masiello. DJ je znan po tem, da se na mešalki povsem preda ritmom. Njegovi seti so grajeni po sistemu soul-funk house, ki nato preide v skorajda progressive house.


Že na začetku me je presenetilo, saj se je kljub torkovem terminu na plesišču trla množica, kar se običajno tu ne zgodi. Za ogrevanje sta na glavnem flooru poskrbela Eddie F in Gavio. Z nastopom glavne zvezde se je plesišče spremenilo v fancy-dancy norišnico, saj je Desyn poskrbel, da so se super groovi stopnjevali iz komada v komad. S svojim  setom je dokazal, zakaj je poznan po svoji kvaliteti, saj ti da občutek, da mu moreš neprestano slediti. Z dodatnimi vokal house komadi bi lahko mogoče še dodatno dopolnil že tako pester repertoar, kar pa se kljub vsemu ni poznalo.


Tudi discoteka iz partya v party čedalje bolj skrbi za izgled in kvaliteto prostora. Poleg spremembe postavitve glavnega odra je  bilo tokrat poskrbljeno za super light-show, kar še toliko bolj poudari vzdušje. Mogoče edini pomanjkljivosti pa sta plastični kozarci (halo!!!) in  veliko premajhna garderoba, tako da sem že drugič zapored ostal z vsemi cunjami v rokah, kar pa je na partyih lahko nekaj najboljšega, kar se ti lahko zgodi. Za konec naj rečem le, da je Fun Factory-u končno uspelo.


                           Aljo
                                              Foto: Živa Lovšin


Organizator Vinyl promotion dodaja, da dodatno ozvočenje, light-show in dekoracija prostora niso delo prizorišča, pač pa organizatorjev samih. Uredništvo

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.