Klub na koncu vesolja

Klub na koncu vesolja

Klub na koncu vesolja

Praznovanje novega leta je za nami in s tem tudi najpogosteje zastavljeno vprašanje prejšnjih dveh mesecev: »Kje boš za Silvestrovo?« Med široko paleto ponudb je bila ena zanimivejših, za plesne navdušence nespregledljiva možnost, obiska kluba ob koncu vesolja ali po domače K4.


Posadka 4ke nam je z nakupom »one way ticketa«, tokrat ne do pekla temveč do planeta z najboljšim pogledom na prihod leta 2006, obljubila več kot 11 ur hrepenenja, drhtenja ter konkretnih premikov. V bistvu so nam nudili prostor, pijačo ter dobro glasbo, ostalo pa je bilo prepuščeno domišljiji vsakega posameznika. Vse to se je odvilo ob pomoči ducat djev, ki so poskrbeli za to, da niti najbolj zahtevni obiskovalci niso ostali nepotešeni.


Zvezda večera je bil Rob Acid, znan acid-elektro dj iz Kölna, ki je pripomogel k preoblikovanju nemške glasbene scene ter s kolegom Michaelom Zoselom ustanovil Junkfood records, kjer ostaja zvest odličnim acid-zvokom. Poleg Roba so nas dodobra razmigali stari znanci astrodisca, ki so k vročici silvestrske noči prispevali še svoj acid-disco-fever-lonček.


Klub je bil poln zabave željnih ljudi, vendar na srečo obiskovalcev ne prenatrpan, tako da je bilo možno najti svoj prostor pod soncem in tam uživati ob glasbi. Zabava je bila odlična. Seveda je bilo to glede na datum 31.12. pričakovati, saj so tako dji kot tudi redni obiskovalci zaznali, da je ta parti malce drugačen kot »navaden« 4kin večer. Seveda pa gre levji delež še vedno dobrim djem ter energijsko nabitim potnikom, ki so dokazali, da se tudi brez brisače da potovati na drug planet, kjer je mogoče vse, le odločiti se je treba. To pa je tudi dober začetek za leto 2006. Pa brez panike!


Nina Hanželič

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.