Astrogalaktična veselica

astro_2

Astrodisco v K4, 17. 1. 2006


Po dolgem, za nekatere kar mučnem 17 dnevnem štirkinem premoru, se  je 17. 1. 2006 zgodil prvi Astrodisco letos.


Tokrat s par nerednimi gosti, kot so Octex, Electrosaurus ter Krizs.


Na glavnem floru je folk začel ogrevati Krizs, ki je bil včasih bolj poznan kot progresivni privrženec, sedaj pa se zelo dobro znajde v elektro-knartz vodah. Že on je natresel
par tipičnih Astrodisko stalnic, ki so postale že skoraj himna torkovih večerov v 4ki. Kot ponavadi, je bilo ob desetih ljudi še zelo malo, a se je naša predraga 4ka kar lepo polnila, ko je gramofone prevzel stari Astro maček Dojaja. V tipičnem knartz slogu je relativno poln klub vodil prek hribčkov in dolin, enkrat s kakšno novo poslastico, drugič z že ustaljenim Astro hitom. Množica je bila že lepo ogreta, ko je nastopil Electrosaurus. Nadaljeval je bolj v elekro stilu, naša družba pa se je preselila na mali flor, kjer je celo noč kraljeval Octex. Tokrat je bil po našem mnenju prav on poslastica večera, slišali smo lahko vse od ekstravagantne Bjork pa do dubovskega Fenina.


Večina obsikovalcev torkovih večerov ostaja enaka, lahko bi rekli, da je nastal že kar krog stalih članov na Astro večerih, opaziti pa je bilo tudi nekaj mlajših ljubiteljev trših ritmov,
 in zgledalo je da zelo uživajo tudi v Astrogalaktičnem svetu, ki je bil posebej za ta večer postavljen za vse ljubitelje medplanetarnega rajanja.


Dobro premigana, tipično torkovsko nasmejana množica se je malo čez prvo uro zgrnila iz kluba, zaprisežena, da se 7. 2. 2006 vrne na še eno Astrogalaktično veselico.


tekst in foto: Anže Kokalj

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.