V drugi dimenziji izgubljena nedolžnost?

virginity_009

Virginty in to another dimension, Šentilj / Yucatan, 26.11.2005, vstopnina: 3000 SIT v predprodaji, 3700 SIT na dan dogodka, Ambient: Raznolik in razgiban


Zasneženi sobotni dan se je prevesil v večer in ponovno smo se polni pričakovanja in veselja ter energije odpravili na party, ki ima za seboj že pravcato zgodovino, saj se dogodki pod imenom Virginty izvajajo že nekaj časa in le redko se je zgodilo, da bi bili razočarani. Skozi vsa ta leta se ni spremenilo prav nič, razen vedno boljšega vzdušja in  spremenjene lokacije, dogodka. Organizator, znan po imenu Techno Jugend, je že drugič v diskoteki Yucatan presenetil z odlično organizacijo, čeprav sta nas žal presenetili dve odpovedi Dj-jev, vendar smo bili o tem ustrezno obveščeni (vremenske razmere so naredile svoje), tako da ni bilo prav nikakršnega razočaranja.      


Diskoteka Yucatan…Prostor, ki se nahaja v Šentilju in je znan tako prebivalcem Maribora, kot tudi precejšnjemu delu naše male Slovenije, njegovo ime pa sega tudi preko meja, še posebaj v sosednjo Avstrijo in se je zapisalo v spomin tako mladih kot tistih malo starejših. Skozi vsa leta od odprtja diskoteke pa se je v ”Yucatanu,” kot ga poimenujemo, odvijalo že mnogo žurov. Poskrbeli so, da je bil zadovoljen okus tistih, ki se radi zavrtijo ob melodijah ”Yugorocka”,  tistih, ki so radi poskakovali ob ”Dance” glasbi ali privijali telesa drug k drugemu v ritmih nežne ”Latino” glasbe. To so bili začetki… Vendar se je pravljica Yucatana po nekaj letih žal izpela in nič več se pred vhodom ni trlo toliko glav, kot nekoč.


Prav brez težav smo si pridobili naše vstopnice, se nepotili na vhod in party se je začel…


Že takoj na začetku so bili ritmi zelo poskočni, a ”plesalce” na plesišču je bilo moč ugledati le tu in tam. Predvidevamo, da so za to najverjetneje krive vremenske razmere, ki nam vsekakor niso bile najbolj naklonjene. Kljub temu pa se je ura kmalu premaknila malce čez polnoč in prostor se je že začel lepo in vidno polniti, vendar so se vsi kaj hitro porazgubili po treh florih. V zgornjem House Floru so nas ogrevali in zagreli Aleksij, Angel ANX, Timo in Dj Vale. Žal pa je bil  zaradi neizpolnjenih  obveznosti s strani agencije, odpovedan nastop Martijn Ten Velden-a, katerega je nadomestil angleški duo The Beginerz. Tudi na central Techno Central Floru zasedba ni bila popolna, kajti zaradi vremenskih razmer po Evropi je prišlo do izpadov letalskih linij, zaradi česar ni nastopil Phil Kieran. So se pa zato toliko bolj potrudili Sam.O.Sim, Blaž,  Miloš Pavlović, ki je ritme malo umiril, pred nastopom glavne zvezde je DJ Reaky naredil pravi ”odklop” in razživel plesišče. Končno pa smo dočakali DJ Lucco in ob zvokih njenega izbora komadov je pelsišče popolnoma ponorelo…Mlada Dj-ka si zasluži vse pohvale, kajti ženska res ve, kaj počne, in je zelo velika konkurenca svojim moškim kolegom iz sveta electro glasbe.


Povsod veselje, povsod ples, povsod polno energije…a vendarle je v  Cabio Trance Area vladala praznina. Tam smo se lahko le malce ohladili in se pripravili na novo porcijo norenja na ostalih dveh florih, za glasbo pa so poskrbeli Elyksir, Alyo, Niquid, in tudi oni nas tudi tokrat niso razočarali.


Končno je za nami še en dober party, po katerem smo domov odšli brez občutkov razočaranja in katerega smo preživeli nekateri bolj sede, drugi bolj poskočno, nekateri ležeče zaradi ”preglobokih kozarcev”… Vsem pa je zagotovo skupno zadovoljstvo. Upamo lahko le, da nas tudi v prihodnje ne bodo čakala kakšna neprijetna presenečenja in da se bo tudi v prihodnje ohranil nedolžno odličen sloves Virginitiy-a in njegove organizacije.


Helena


 Foto: Klemen

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.