Armistice (D) v Ortu naspidirali do konca!

armistice_02_comp_16_0394500

Ponedeljkovi Orto večeri so v bliskavih barva in metalskem zvoku za dolgolasce prava meka. Minuli ponedeljek tebu ni bilo tako čutiti. Verjetno je nem je vreme spet zagodilo. Vsaj dokler se ni začela dogajati prava stvar. To seveda pomeni, da se je priček koncert dveh hitrih zasedb.


Ozvačenja so žačeli segrevati Mem Grome, mlada zasedba iz Železnikov. Z njimi so si počasi ogrevali vratove tudi dolgolasci med katerimi so se slišali tudi dekliški kriki. Po slabi uri dirke so stopili na oder nemški gostje Armistice, ki so striknti pristaši trash metala, identičnega, kakršen se je razvil na zahodni obali združenih držav. Pokazali so, da to ni le fasada, temveč resno delo. Koncert je deloval tudi promocijsko k njihovem novem albumu z naslovom ‘Roots of evil’. Po lastni presoji, bi lahko podal poznavalcem nekaj prospodob za lažjo predstavo. Ob poslušanju tega albuma me je nenehno misel opozarjala na new yorške Prong, ki so imeli razcvet v prehodu 80ih v 90a.


Na Orto odru so kričali slabi dve uri. Taktično pozivali publiko, ki se je počasi gostila za posameznika, k uživanju. Debate so se proti koncu kar bogatile med publiko in odrom. Tisti, ki so bili tam, so sigurno zadovoljni prišli domov. Armistice bodo sigurno prišli še v Ljubljano, saj so si očitno pridobili novih fenov.


Fluro

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.