Eddie Amador- netipičen večer v Globalu

eddieamador_10

DJ Eddie Amador / Global / 24.11.2005


Kot ponavadi se po napornem tednu prileže dober žur. In tako se je ponudila priložnost, da po daljši abstinenci obiščem dober house party. S frendico naju je pot odnesla v fancy Global, kjer je rolal slavni ameriški DJ Eddie Amador, ki pa še ni bil na najinem seznamu obiskanih, čeprav so nama njegovi hiti znani.


Ob izstopu iz dvigala sva oba obstala, ko sva zagledala praznino pred nama. Pričakovala sva že nabito poln lokal s plesočimi telesi, v zameno pa sva imela na voljo mize z različnimi pogledi na plesišče. K sreči sva že na vhodu naletela na znanca iz rodnega kraja, ki sta nama olajšala uro čakanja na začetek. Ob srkanju koktejlov  sem opazil veliko stalne globalovske klientele, kar je napovedovalo še en tipičen večer v lokalu nad mestom. Te misli mi je razbil DJ Blash s svojim prihodom na oder in tako poskrbel za boljše razpoloženje. Medtem je frendica opazila  Amadorja v svojem separeju, ki je ravnodušno spremljal to dogajanje in nazdravljal mimoidočim. Naenkrat je izginil, se pojavil za mešalko in vzdušje je naraslo, s house ritmi je hitro napolnil plesišče.


Med svojim setom je križaril v techno-jungle house vodah, občasno pa je vpletel tudi remixe znanih MTV izvajalcev (The White Stripes, Madonna, Beyonce…).  Presenečen sem bil predvsem nad njegovo komunikativnostjo s publiko, saj to ponavadi ni vrlina slavnih DJ-ev. Med preigravanjem nas je pozdravljal, mahal in dajal ritem s prsti. Zaradi kar dolgega seta se je množica zreducirala, ostali so samo ljudje, ki se jim je Amador priljubil. Seveda ni manjkalo tudi opitih posebnežev, ki so stalnica vsepovsod.


Na koncu sem dobil vtis, da je Eddie Amador kljub slabi udeležbi pokazal svojo veličino in znanje. Fenomenalen nastop in odlična house glasba me je prepričala še za nadaljnje obiske njegovih partijev.


Aljo


foto: Živa Lovšin

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.