Žarnica za boljši jutri je že prižgana

Žarnica za boljši jutri je že prižgana

Žarnica za boljši jutri je že prižgana

V torek zvečer, 11. oktobra 2005 se je v kavarni hotela Union v Ljubljani zbrala prelestna druščina glasbenikov, novinarjev, prijateljev, … Skratka oseb, ki so kakorkoli povezani z glasbo.


Založba Dallas je namreč pripravila promocijo nove plošče Zorana Predina in Živih legend z naslovom ‘Žarnica za boljši jutri’, ki je pred dnevi izšla pri le-tej založbi. Hkrati pa so tako proslavili in nazdravili na novopečeno dobro sodelovanje v prihodnosti. Izdaji na pot, je imel krajši govor direktor založbe Dallas Records, Goran Lisica Fox, program nastopa in glasbenike pa je napovedal Jure Longyka.


Zoran Predin nikakor ni neznano ime ali ime, ki bi ga bilo potrebno posebej predstavljati. Žarnica za boljši jutri pa si to vsekakor zasluži.


V živo so Zorana Predina spremljali isti glasbeniki kot na plošči. Žive legende: dr. Andrej Veble (bas), Marko Zorec (kitara), Mario Modrinjak (bobni), Danilo Ženko (klaviature) in »globoki grlici« Julija Klanjšček ter Živa Horvat (spremljajoči vokal).


Prisotni na promociji smo lahko slišali čudovito interpretirane in izjemno čustveno doživete skladbe z nove plošče, ki v živi različici zvenijo še celo mnogo lepše. Povrh tega, pa so nas na mizah čakale lično izdelane predstavitvene mapice, skupaj s CDjem.


Če povzamem: čudovit, umirjen večer ob uho božajoči glasbi, odlično, malček intimnejše vzdušje, prijetna druščina in kar nekaj glasbenih vrhuncev večera.


Plošči na pot smo prisotni na promociji z bučnim aplavzom prižgali zeleno luč. Žarnica za boljši jutri je že na prodajnih policah – prižgite si jo tudi sami!Tanyisha

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.