D&B na Reki pozno jeseni – dogodek za elektrogurmane

tocka_dnb001

Reka (HR) / 28. 10. 2005 / klub Točka


DJ Odium, DJ Flip+Sven Nails, DJ PlankTon


 


Dogodek se je zgodil v Rijeki dne 28.10. 2005 v klubu Točka. Nastopali so dj Odium, dj Flip+Sven Nails in kot zvezda večera dj PlankTon iz Slovenije.


 


Domači dj-i so eksplozivno zagreli celotno klubsko sceno, nakar je PlankTon z jeznimi d&b zvoki raztrgal celotni prostor in prisotne spravil v poskakujoči mood. Tega je mojstrsko držal v suspenzu, na koncu pa z raznimi vinilnimi novitetami pripeljal do apexa večera, ki ga je do jutra prevzel dj Odium.


 


Poseben poudarek gre sami organizacijski skupini večera (Jasna in Helena), ki sta nas pozitivno sprejeli, pa tudi odličnemu underground interijerju kluba. Reka in klub sta zakon, folk pa čista petka. Cene pijač so neverjetne, kar je naredilo še dodaten vtis na celotno ekipo (red-bull vodka 400 sit). Šank je dolg 22 metrov, tako da ni nobenih običajnih problemov s čakanjem na pijačo, kar je redna praksa večine klubov. Moram omeniti še najbolj prijazen staff za šankom; redko sem videl natakarje/ice, ki do 4.00 a.m. strežejo z nasmeškom in z obvezno šalo ob naročilu pijače. Sam porostor je primerno velik in solidno ozvočen. Med dogodkom smo si lahko ogledovali zanimive projekcije, ki sta jih ustvarjala Lole.Kee.Bolek.


 


Kot minus moram omeniti sanitarije ki so kot v Blade Runnerju, vendar to nikakor ne kvari celotne ocene kluba, kvečjemu ga dela še bolj underground. Toplo priporočam obisk Kluba TOČKA. Plac je od centra Reke oddaljen 15 min peš proti zahodu ali 4 min z avtom, vendar se znajo pojaviti težave s parkiranjem vozila.


 


 


B.M.Silent


 


foto: Simon Šturm

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.