Kingston – Hoplaža

Kingston - Hoplaža

Kingston – Hoplaža

Založba: Menart, 2005.


Kingstoni v podalpski deželici veljajo za enega boljših žur bendov nasploh. Poleg tega pa so tile idrijski glasbeniki z več desetletno kariero in izkušnjami tudi zelo kvaliteten bend, čeprav so po duši stari pankerji. Kdor zna pač zna! Spoštovanja pa so deležni tudi od ljubiteljev tistih trših zvokov, ki se imajo kaj povedati glede popa in ostale glasbene navlake.


Tokrat nam niso pripravili nič svežega, razen tega, da je ta zgoščenka im. Hoplaža neke vrste Greatest hits 13 mega hitov plus nekaj remiksov. Morda je za širšo slovensko javnost zanimivo, da so obdelali staro vižo, ki je slišna tudi kot podlaga Reporterja Milana in jo poimenovali ‘Kdor zna ta zna’, pa je morda med tistimi bolj pogrešanimi na ploščku. Komad so lansirali v ‘eter’, ko je bil Milan na vrhuncu. ‘Luno na obalo’ jim je zremiksiral Pipi iz Karme, niti ne tak švohtno. ‘Republiko Banano’ pa Silvano iz Deejay Timea. A sploh obstaja kateri njihov komad, ki ni (bil) hit?


Vsebina: Kocka je padla name, Tri krasne, Ko bo padal dež, Hotel modro nebo, Cela ulica nori, Vzemi vse, Tamala Tamara, 3 prste tekile, Rudi Lambretta, Plesati na soncu, Bingo bango, Mini bikini, Kam hitiš, Luna nad obalo (RMX), Republika Banana (RMX).


Marko PIGAC

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.