Žana – Sexy

Žana - Sexy

Žana – Sexy

Založba: Menart, 2005.


Prva asociacija je vsekakor Tina G oz Rebeka Dremelj. Neka bleda mišunga tega dvojca je naša Žana, čigar ovitek ploščka spominja na kak oglasnik z nekimi vmesnimi besedili v verzih.


Žana se je sprva oglaševala v rumenih medijih kot tista, ki si je dala povečati svojo košarico. Potem nas je pozdravila še z naslovnic Playboyevega drkaškega kataloga. Obakrat je bilo v didaskalijah zapisano, da je to uspešna slovenska R`N`B pevka. V Sloveniji imamo R`N`B pevke?


Torej.. Žana se poskusi na vseh področjih in kar na štirih jezikih. Odpoje nam v angleščini (ehh..), materinščini (hja..), v hrvaščini (huh..) celo z Ivano Kindl. Da je skleda polna se poskusi celo v italjanščini (hvaljen bodi Jezus Kristus!). ‘Ave Mario’ posveti pokojnemu dobrotniku Woytyli.


Hja, kaj reči? Album vsekakor ni prebavljiv, čeprav je pod Žano padla tudi Kocka. Če ima neka stvar že v imenu Sexy se iz izkušenj ve, da mora biti nezanimiva! Zanima me samo, koliko ljudi se bo pustilo netegniti ob nespodobnem povabilu na njeno domačo stran iz kataloške prodaje, ki bi naj bila cd-ovitek zgoraj omenjenega ploščka?


Marko PIGAC

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.