FluFlu in Frozenchild zaključili sezono GROŠ-a

flu_flu_gros_005

FluFlu, FrozenchilD, Grosuplje / Klub Groš, 24. junij 2005


V petek 24. junija 2005 sta v klubu GROŠ nastopili skupini FluFlu in FrozenchilD


Prvi vtis, ko sem prišel v Grosuplje mi je dal občutka, da je mesto oživelo. Na vsakem koraku je bil viden napredek. Gradijo hiše, soseske, industrijske cone in ostalo infrastrukturo brez katere danes ni več moč pomisliti, da je ne bi bilo v mestu.


Klub študentov GROŠ je neverjetno dober ambient za koncerte in ostalo študentsko dogajanje. Odličena lokacija, v novem poslovnem kompleksu na prvi vtis ne daje občutka, da se tukaj dogaja kaj koncertnega. Urejena okolica, veliko parkirišč, stene neposvinjane, stekleno pročelje. V klubu je oder za manjše zasedbe in veliko obiskovalcev, ki so lahko med koncertom tudi na balkonu, le ta daje popolnoma drug pogled na sceno. Prav zaradi tega daje to specifično lastnost. Malo koncertnih fotografij je posnetih z višine. To je neka dimenzija, ki jo vsi zatirajo (želijo, da fotografiramo kleče in podobne zahteve).


FluFlu se je predstavil ponovno v težko pričakovani, le na redke čase vidni, popolni zasedbi z gospodično Nežo Buh na klaviaturah, ki si še vedno vzame čas, da doda piko na i. Predstavili so se z železnim repertoarjem in ponovno z veliko energije. Ne glede na to, da je bilo z vsem spremstvom in vsemi, ki delajo v Grošu tam le okoli dvajset obiskovalcev. Očitno bi morala biti draga vstopnina (le te ni bilo), da bi se prikazali vsaj tisti, ki vedno tarnajo nad ceno, ki jo plačajo za ogled dragih koncertov. 


Obisk zaključka koncertne sezone je bil izjemno slab. Očitno so že vsi bili na dopustih ali za knjigami.


tekst in foto: Damjan Demšar

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.