Teden mladih 2005 – zaključek Četrtkanja

cetrtkanje_zakljucek_012

Četrtkanje, Kranj / dvorana Primskovo, 12.5.2005


Skoraj vsak četrtek zvečer so se v priljubljenem kranjskem lokalu Manana odvijale dobro obiskane tematske zabave (ki jih organizira Klub študentov Kranj), namenjene predvsem študentom in ostalim polnoletnim. Vse od barv mavrice, Tu pa tam večera, etno večera, spomina na maturanca, večera ženskih vokalov, ritmov diska devetdesetih, ženskega, moškega striptiza in še mnogo mnogo več…


Zaključek Četrtkanja pa se je zgodil na Primskovem, kjer so za dobro vzdušje poskrbeli Dj-ji z odlično glasbo, temperaturo pa je dvignil temnolasi Jan Plestenjak.


Ogrevanje je bilo prepuščeno DJ-jem, ki so svojo nalogo odlično opravili, saj je bil izbor glasbe res dober. Z različnimi domislicami so nas nato zabavali nekateri od igralcev iz filma Tu pa tam, potem pa je končno napočil čas, ko je na oder stopil priljubljeni pevec Jan Plestenjak.


Iz pesmi v pesem se je publika bolj vživela, na trenutke so ga celo preglasili z glasnim petjem, višek pa je njegov nastop prav zagotovo dosegel, ko je s spremljevalno skupino zapel ‘Od pekla do raja’, namesto Eve pa je v vlogi pevke tokrat nastopila backvokalistka Tadeja.


Do zadnjega kotička napolnjena dvorana Primskovo je uživala vsak trenutek in ni čudno, da je zaradi odličnega vzdušja Jan prišel na oder tudi drugič.


Seveda pa se po koncu koncerta zabava še ni končala, saj so se obiskovalci ob glasbi zabavali še dolgo v noč….


Čeprav se Četrtkanja čez poletje poslavljajo, jih boste prav zagotovo spet lahko obiskali jeseni, ko bodo organizatorji poskrbeli za nove zanimive četrtkove večere.


Več fotografij s Četrtkanj si lahko ogledate tukaj.


Nina Jenko


foto: Bojan Okorn

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.