Teden mladih 05 – Domski piknik

domski_piknik_005

Kranj, 10.05.2005


Tudi letos smo se lahko v okviru Tedna mladih udeležili Domskega piknika za študenskimi domovi, kjer se je dogajanje začelo že zgodaj popoldne z igrami, zvečer pa se je dogajanje nadaljevalo s koncerti.


Na začetku koncerta med kranjskimi študentskimi domovi so poskrbeli za zabavo bobnarji iz skupine Perkašns. Svojo nalogo so odlično opravili ter si priigrali nemalo aplavza (sploh med pavzami bendov na odru, katere so vsakič izkoristili za nastop). Za njimi so nastopili odlični disco-rokerji iz Idrije (katerih ime mi žal ni ostalo v ušesu), ki so dvignili vse prisotne na noge, sploh z uspešnicami skupin, kot so npr. Jamiroquai, Kool&The Gang, Michael Jackson…
Za njimi je sledilo slabih dvajset minut premora, ki so ga zopet izkoristili Perkašns in ljudstvo dodobra navdušili ter jih ogreli za Pointless. Rockerji so bili posebni predvsem zaradi harmonike (priznajmo, da to ni ravno pogost rock inštrument).


In nato so se pripravili Leelojamais. Med publiko je bilo opaziti, da jih je veliko prišlo na koncert zaradi njih (poleg zaradi žura in alkohola) Le-ti so nekaj čez enajsto uro zvečer pričeli s svojim železnim repertoarjem, ki je že stalnica na njihovih koncertih, tokrat pa so na zabavo občinstva prvikrat v živo odigrali še priredbo Eve Sršen Dala ti bom cvet (besedo cvet so bolj ali manj izpustili iz besedila:). Z manjšimi težavami glavnega vokala so uspešno odigrali koncert ter popolnoma navdušili vse prisotne.
Takoj za njimi je nastopila skupina Rock Shock, ki pa jih žal nismo videli, saj je bila ura pozna, zjutraj pa služba, faks… Kot presenečenje pa je bila napovedana tudi Marta Zore, ki naj bi nekje sredi noči nastopila, a zaradi že omenjene »težave« tudi nje nismo videli.


Koncert se je iztekel uspešno, kapacitete so bile popolnoma izkoriščene, na zabavo vseh študentov pa so med intermezzi kazali ‘poučen film iz človeške anatomije’ katerega so projecirali na steno študentskega doma.


Več fotografij si lahko ogledate tukaj.


Jure Matoh


foto: Bojan Okorn

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.