Predstavitev Giv mi mani 2

magnifico1

Magnifico, Nova Gorica / Perla, 27.5.2005


V petek je Magnifico v Zabaviščnem centru Perla v Novi Gorici premierno predstavil svoj najnovejši, in po zagotovilih tiskovnih predstavnikov najboljši doslej (nama so bili všeč že prejšnji), videospot za pesem Giv mi mani 2.


Predstavitev je bila napovedana za 19.00 uro, vendar smo predstavniki sedme sile zelo počasi kapljali v Areno zabaviščnega parka. Čeprav so se, vsaj po klubski mizici in foteljih na odru sodeč, sprva odločili za bolj klasično tiskovno konferenco, smo bili okoli četrt na osem povabljeni v bolj intimno in bolj fotogenično zaodrje (no ja, pododrje), kjer so člani Turbolentze, Magnificovi gostje (opazili smo predvsem Marleno s spremljevalko) in tudi sam Magnifico potrpežljivo pozirali fotografom. Manj zgovorni smo bili novinarji, smo pa vseeno izvedeli, da je poleg videospota tokratna priložnost namenjena tudi predstavitvi izdaje Export-Import za tuje trge. Magnifico je povedal, da bo zadovoljen,  četudi ostane one-hit wonder, kar je mnogokrat realnost izvajalcev poletnih uspešnic v Italiji, saj si je konec koncev to vedno želel postati. Priznal je, da pravi sadovi lanskih naskokov lestvic s Hir aj kam hir aj go v obliki nastopov šele zdaj prav zorijo (dogovorjenih je že prvih nekaj nastopov v Italiji, prvi v Riminiju) in se pohvalil s svojim bleščečim nakitom.


Temu sproščenemu foto-sessionu je sledil nastop na odru Arene, kjer so se Magnifico in Turbolentza v enournem koncertu lahko izkazali v vsem svojem sijaju. Dream-team, ki ga je Magnifico zbral na odru okoli sebe, se izkaže tudi na takem bolj promocijskem koncertu, ko je poleg dobrega zvoka potrebno poskrbeti tudi za nekoliko šova na odru. Prav mnogo poplesavanja in rok v zraku namreč med publiko tokrat nismo videli, saj Arena ponuja predvsem sedišča. Da pa publika zato ni nič manj zavzeto spremljala dogajanja, je dobro pokazal medklic »Kaj pa za stare prasice?« ene od obiskovalk na Magnificove uvodne besede v Ljubljana-Portorož, da je to ena za stare prasce. V sijaju se je promocija tudi zaključila – s predvajanjem sijajnega (ali če hočete bleščečega se) videospota Giv mi mani 2. Zajčka, kljub vsem simpatijam, ki jih gojiva do Magnifica in članov Turbolentze, razglašava za najbolj simpatičnega protagonista.


Aleša&Maša


foto: Aleša Velikonja – LeLjo

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.