Dobrodošli v podzemnem kraljestvu Leaf-Fat

Dobrodošli v podzemnem kraljestvu Leaf-Fat

Dobrodošli v podzemnem kraljestvu Leaf-Fat

Leaf-Fat / Promocija nove plošče
27. maj 2005
Ljubljana / KUD France Prešeren / 22h


Imam občutek, da se je zadnje nekaj tednov pisalo samo še o njih. The one and only group Leaf-Fat. Fantje so poskrbeli za odlično promoviranje svojega prvenca Underworld Kingdom in promocijskega koncerta že pred samim začetkom. Emo-screamo-punkerji so nam obljubljali fantastičen show in tega smo le dobili. Množice zbrane pred samim KUD-om, so nam dale vedeti, da bo dvorana nabito polna. In tudi je bila. Res, da se je koncert začel z manjšo zamudo, ampak pustimo zdaj to. To ni bila ovira za kogarkoli ta večer.


Pa se spustimo v podzemno kraljestvo, kot se zagre. To nam je ta večer dokazal tudi frontman skupine Sherro, saj je bil začetek prikazan nekoliko drugače, kot smo ga navajeni na kakršnihkoli koncertih. Spust z vrvjo na oder – beri: »podzemno kraljestvo«, je bil dokaz, da se nam obeta nepozaben večer. Že na začetku je bilo v dvorani tako vroče, kot v peklu. Energičen začetek pri Individual Happiness, potovanje v Next Century, igranje skrivalnic pri Concealed. Povzročitev Amnesie pri Sunfall in zaslišali so se beati Elegy. In nasmeh na obrazih vseh, ko se je odvijal prvi hit Winter Song. T.W.T., Deep Inside ter seveda U.K. so bili le še pika na i. Propad podzemnega kraljestva? Definitivno ne. Vročina se lahko le še povišuje, v dobro Leaf-Fat.


Vsa pričakovanja izpolnjena. Pohvale backvokalistoma Urošu in Ugu, vsem, ki so se trudili narediti ta večer nepozaben in seveda vsem fanom, prijateljem ter naključnim obiskovalcem tega res fantastičnega koncerta mladih, slovenskih upov skupine Leaf-Fat.


»You create next century!«


Monika Klinar – NanaLui

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.