Brucovanje s skupino Nude

Kdo je to?

Kdo je to?

Železniki, 16.april 2005


Ponovno je zaživel kulturni dom v Železnikih, vse bolj dolgočasnih, kar se tiče dogajanja za mlade. Rdeča nit žura je bil krst novih brucev in bruck, koncert  predskupin Hoffman iz Kranja ter skupine Sindrom iz Škofje Loke, ki kar ne more skriti svoje naklonjenosti skupini Siddharta, in tisto kar smo vsi komaj čakali, koncert skupine Nude.


Zaradi zasedenosti (bili so na podelitvi nagrad za športnika zime) so  prišli šele ob po polnoči. Dvomim, da so bruci in tudi velika večina drugih žura žejnih ljudi, takrat sploh še lahko rolali z njimi o dobrih razlogih, o vodnjaku, budali in ostalih njihovih hitih. Tudi Nudi niso bili ravno na vrhuncu svojih moči, tako da kakšnega posebnega stika med njimi in tistimi pod odrom ni bilo čutiti. Bil pa je žur, ki ga mnogi ne bodo pozabili, če ne drugače zaradi raznih živali iz rodu mačk, ki so se zjutraj zbudile z njimi …


Dvorana tokrat ni izrabila vseh svojih zmogljivosti, kar je zelo presenetljivo in nič kaj podobno koncertom in podobnim prireditvam še ne dolgo nazaj. Ne vem v čem tiči razlog, kje je spala vsa mladina, vem le, da se je po dobrem žuru še vedno najbolje kar zliti domov v posteljo in ne sesti za volan. Kulturni dom je najverjetneje zaprl vrata do naslednjega brucovanja, čeprav nas je, po včerajšnjih izjavah malo starejših mladincev, kar nekaj, ki si želimo da temu ne bi bilo tako.


Nina Mavsar


Foto: Damjan Demšar

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.