Muvnoliđment & Pokroglavci

moveknowledgement_001

Moveknowledgement, Ljubljana / K4, 1.3.2005,  -15°C


Tokratna reportaža bo približno tako kratka, kot je bilo kratko veselje na blagajni ob vhodu v K4, ko je ‘prijazna’ blagajničarka povedala, da niso prejeli guest liste, na kateri so seveda bili vrli novinarji RockOnNeta… Saj ne da mi je težko dati tistih nekaj stotakov, ampak vedno so se mi zdela neumna nesmiselna pravila… Zakaj bi vozil 40 km/h ob 3.00 ponoči, če ni nobenega na cesti?! Zakaj bi plačal, zaradi nedopovedljive blagajničarke, kljub temu da je vsaka foto raportaža predvsem reklama za organizatorja?!


O neorganiziranosti K4 bi znal pričati tudi podatek, da sem v polovici medijev zasledil, da bomo imeli priložnost videli koncert Moveknowledgement-ov in v drugih pa da bodo koncertirali The Pokerheads-i. Prav tako je bila zavajajoča ura, saj se je koncert namesto ob 21.00, začel ob 23.00.


No ja, kljub temu ni bilo mogoče diskreditirati izvajalcev, saj so oboji svoje delo opravili več kot odlično. Moveknowledgementi so s svojim karizmatičnim pevcem in pevko z božanskim vokalom ponovno poskrbeli za res dobro predstavo. Tudi Pokerhadsi so bili prava paša za ušesa in oči, saj je vokalist Jerko (alias: Frenk Sinatra jr.) poskrbel za divjanje tako na odru kot pod njim.


Če vas v tem hladnem večeru ni ogrela glasba vas je moral zagotovo Brucomor, katerega so pripravili postojnski študenti. Še vedno pa mi ji jasno, kako sta lahko izhlapeli obe kantici te žlahtne tekočine, je pa posledice prekomernega pitja le tega nazorno prikazalo nekaj navzočih osebkov.


Tekst in Foto: Matjaž Tančič

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.