Janez B ponovno navdušil

john_b_001

No, ne gre ravno za Janeza, pač pa Johna B-ja, leta 77′ v Londonu rojenega drum & bass 80s retro electro new wave synthesis robot punk man-a. V soboto smo ga imeli v Ljubljiyani priložnost videti že drugič. Prvič je nastopil v Subsubu pred dobrim letom. Ker je takrat poskrbel za super party, smo se tokrat z veseljem napotili v K4.


John B je zanimiv človek in med DJ-i morda prav zaradi tega izstopa. S svojo značilno kvazi punk frizuro, make-upom, pozami, kamerco, ki jo vedno nosi s seboj in s katero dokumentira celotno dogajanje (njegove vtise s tokratnega partyja si preberite na www.20six.co.uk/john_b – ob tem si lahko ustvarite tudi lastno mnenje o njegovi personi), pa z že kar rahlo obsesivno afekcijo do lepih deklet, hobiji, kot so npr. zbiranje robotov (kar največji feni vejo in se zato v prvih vrstah tudi obnašajo kot roboti), zbiranje flajerjev in vsega drugega, kar ima veze z njegovim nastopom, ter posledičnim vestnim urejanjem svojih spominov, in s še čim. 


O tem, kako rad ima lepa dekleta, ne priča samo njegovo sobotno tekanje po klubu in fotkanje z vsako deklico, ki mu je padla v oči (teh ni bilo malo), pač pa tudi besedilo enega izmed njegovih večjih hitov, ki pravi I like the American girls. Poleg tega smo bili deležni tudi pridiha 80-ih, ki so njegova specialiteta (remix Tainted Love), pa elektro in transoidnih vložkov. Raznolik set, ki  je navdušil ravno pravšnje poln klub in dvignil pričakovanja za naslednje žure.   


Tina H. Zakonjšek


foto: Luka Novak

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.