Ed Rush gost Digitalne džungle

rush_007

Že nekaj časa se vsi ljubitelji trših bobenbasovskih ritmov po svojo dozo lahko napotijo v ljubljanski K4, kjer ekipa Illegal Kru skrbi za ponudbo tovrstne glasbe. V zadnjem času se za ceno visokega obiska niso spuščali v (preveč) komercialne vode, tokrat pa so le pripeljali ime, ki je zadovoljilo tako organizatorjeva pričakovanja kot tudi pričakovanja obiskovalcev.


Ed Rush je priznan londonski DJ, ki je začel ustvarjati pod vplivom zgodnjega elektronskega hardcora. Svojo glasbo je nato razvil v jezo, ki ji danes pravimo techstep. Pred njegovim nastopom so nas ogreli spretni prsti domačih DJ-ev, okoli pol druge pa sta bombastičnemu začetku sledili dobri dve uri hrumenja, bučanja in norenja.


Komentarji po koncu nastopa so bli različni. Nekateri so bili razočarani nad izborom komadov, drugi fascinirani nad Britančevimi  tehničnimi sposobnostmi, skupno mnenje pa je, da kljub velikim imenom tuji gostje vse pogosteje ne zasenčijo domačih moči. Vseeno je bil party z velikim obiskom, dobrim razpoloženjem (kvarilo ga je edino visoko število ”šlatalcev” – naj to ne postane stalnica) in kvalitetnim rolanjem zadetek v polno.


Naslednji zanimiv event: John B, K4, 26. februarja


Tina H. Zakonjšek


foto: Domen Repnik

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.