Neversun Electro Asylum

DJ Mateva

DJ Mateva

Neversun Electro Asylum, 14.1. 2005, Klub K4

 

Novo sezono v klubu K4 je tokrat otvorila ekipa Neversuna, katera že od leta ’99 prireja večere z mračnimi zvoki gothica, Darkwave, EBMa, Industriala in dark elektra.
Še pred letom dni smo se pritoževali, da je tovrstnih dogodkov premalo, sedaj pa jim komaj še sledimo, za kar se gre zahvaliti neutrudnim DJem in vedno večjemu številu ljubiteljev te glasbe ter pripadnikov gotske kulture.


Tudi tokrat je bilo poskrbljeno za odličen izbor glasbe in to kar na dveh odrih; na ‘nightmare’ odru so nas DJi Klinge, Mateva in Urbanus spravili na noge z Assemblage 23,  Hocico, Funker Vogt, Covenant, Front Line Assembly, Apoptygma Berzerk, Suicide Commando, Front 242, Skinny Puppy, Depeche Mode…itd. ter seveda slovenskimi predstavniki tovrstne glasbe: Laibachi, kar dvema skladbama Silence ( Scream (Ernst Horn rmx) in Pitaju me pitaju ) ter celo Siddhartinim – Klinikom (Umek Tehnika mix), na ‘psycho’ plesišču pa DJ-ja Zfuk y CU in Naveenski. Kdor ni bil plesno razpoložen pa se je lahko nagledal projekcij Neversuna in Dekaosa.
Prišlo je nekaj čez 100 zvestih mračnjakov, kakšen ducat tudi iz sosednje hrvaške in tokrat le nekaj naključnih obiskovalcev, kateri so dajali vtis kot, da jim ni nič jasno ter le odmaknjeno opazovali dogajanje okrog sebe.

Kljub temu, da se je žur zaključil že ob štirih, kar je koga malce razočaralo, saj smo vajeni norije vse do šeste ure zjutraj, smo bili prav vsi navdušeni nad glasbeno izbiro, ozvočenjem, prostorom, pravzaprav nad celim eventom zato upamo, da bo Klub K4 še kdaj gostoval ekipo Neversunovih DJev.

Za konec pa naj vas še povabim, da se nam pridružite 4. februarja na Hellektru in pustovanju 8. februarja v Channel Zeru.

 


Tekst in foto: Dark Angel

 

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.