Client – City

Client - City

Client – City

Skupina Client se nam predstavlja na svojem drugem albumu City s svojo lastno verzijo sintetičnega kvalitetnega popa. 13 pesmi odlikuje predvsem dovršena produkcija, ki so je zmožni le v  Londonu. V bistvu gre za ženski duo, ki brezkompromisno ocenjuje skozi svoja besedila stanje v družbi in ljubezni. Prvi singel Pornography bo izšel 10. januarja in ima vse atribute, da na londonski sceni postane hit. Kako bo pa na celini, bo pa še pokazal čas.


Album je namenjen širšemu krogu poslušalcev kot prvi album. Client so dobro podmazana skupina, ki se ne brani preverjenih formul, kako stopiti iz anonimnosti v ospredje. Na albumu gostujeta Pete Doherty in Carl Barat iz skupine The Libertines in Martin Gore iz legendarnih Depeche Mode. Za producentsko mizo so sedeli Joe Wilson, Filo in Andy Fletcher. Sama preverjena imena torej. Client ni esar ne prepuaščajo naključju, vse je skrbno preverjeno. Sodobna atrakcija na področju popa ima vse možnosti, da postane redna spremljevalka na klubskih zabavah.


Če vas zanima, kako se iz undergrounda prebiti malo bolj v mainstream in pri tem ohraniti še vse lastnosti podzemlja, sta punci idealni za vas.


           Vladimir Petković-5-KO

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.