V Media parku le polovična zasedba

DJ XRS

DJ XRS

Ekipa Radyoyo nadaljuje z organizacijo party večerov v Media parku. V zadnjem času v prisegajo na že preverjena imena – pred kratkim so na primer že x-tič gostili v Sloveniji nadvse popularnega DJ Patifa, tokrat pa naj bi s XRS-om, ki ga pri nas sicer še ni bilo, nastopil ”absoluten favorit slovenske drum’n’bass publike”, MC Stamina. Za zaključek leta se obeta še LTJ Bukem.


Že na Metelkovi, kjer smo se pripravljali na žur, nas je dosegla govorica, da XRS-a s polnim imenom Xerxes de Oliveira ne bo. Ker se pri govoricah nikoli ne ve, smo odšli situacijo, na žalost sicer relativno pozno, tudi sami preverit. Pričakalo nas je bolj prazno parkirišče kot ponavadi in tudi hala ni bila nabito polna. Na vratih pa napis, da polovici dvojca zaradi težav z vizo res ni uspelo priti. V zameno nas je čakal pisan šopek Radyoyo in P4B rezidentov z gostujočo vokalno spremljavo in 400 tolarjev cenejša karta. Pa štampiljka, ki ti jo redar pritisne na roko, pri čemer se mu sanja ne, kaj je njen namen, saj je izhod strogo prepovedan in je potrebno ogromno energije, da razložiš, da je plašč v kolegovem avtu in moraš nujno nujno ven, ker drugače ostaneš brez njega in lahko zmrzneš in … Redar zavije z očmi in popusti. Hvala.


Party je ob odpovedi glavnega akterja potekal v malo prilagojeni, a pričakovani sestavi. Prisotne sta z d’n’b klasikami, pravim ogrevalnim receptom, ogrela Bugi in Massimo, ob vokalni podpori Stamine z jungle setom razživela in z reggae vložki tudi zaspano umirila Pier in JAMirko, sledila je ena redkih, če ne celo edina aktivna d’n’b DJ-ka na slovenski sceni, DJ Sista, za konec pa nam je special set namenil še Stamina, in s tem ponovno pokazal, da se znajde v obeh vlogah. Ob koncu večera smo tako domov odšli sicer fino zmigani, a vseeno s priokusom že slišanega in videnega.


Tina H. Zakonjšek

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.