Gorenjsko brucovanje v Kranju

brucovanje_04_005

dvorana Primskovo / 1.12.2004


Svoje brucovanje ima že vsako malce večje mesto; torej ga mora imeti tudi Kranj. In letos nam je, prav tako kot vsa prejšnja leta, bilo postreženo z glasbo, striptizom, svoje pa so naredili tudi bruhalci ognja ter bobnarji The perkašn’s. Nenazadnje pa sta bila izbrana tudi kralj in kraljica brucev 2004, ki se bosta za nagrado odpravila v Grčijo, na Kreto, skupaj z absolventi.


Na večer prvega decembra, ki je sicer označen kot Dan boja proti aidsu, je bilo v gorenjski prestolnici veselo. Poleg obveznih brezplačnih kondomov, ki so jih obiskovalci dobili na vhodu, nas je grela še spremljevalna skupina Nuše Derende, Primavista. Zabavali smo se ob zanimivih domislicah voditeljev Teškija in Tonija, pri samem izboru kralja in kraljice, vsakič znova pa so nas presenetili tudi kandidati. Predvsem s svojo zagnanostjo, vztrajnostjo in mero, do katere so bili pripravljeni tvegati za uvrstitev naprej. Vse od modnih kreacij, ki so več odkrivale kot zakrivale, do…


Za dviganje temperature v dvorani na Primskovem so poskrbeli bruhalci ognja, spremljali pa so jih bobnarji Perkašn’s.


Seveda pa je bila glavna atrakcija za vse zbrane ženski in moški striptiz. Tri finaliste je razvnemala in ogrevala Pia, ki na sebi ni pustila prav nič. Ni čudno, da je kar naenkrat moško občinstvo povsem zavzelo sprednje vrste. Kasneje pa so se finalistke za kraljico brucovanja, zabavale ob plesnih gibih striptizerja Rickya.


Najbolj razvneti par, ki je dobil tudi svoji kroni, je s praktičnimi darili obdarilo še podjetje Venera shop, drugo in tretje uvrščene pa čaka izlet v Benetke.


Do konca so nas popeljali Primavista, ki so z različnimi uspešnicami poskrbeli za res dobro razpoloženje.


Tako se je gorenjsko brucovanje tudi zaključilo. Poglejte si fotke…in… se vidimo naslednje leto.


Nina Jenko


foto: Bojan Okorn

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.