V Cvetličarni po domače

img_2943

Ljubljana / Media park / Cvetličarna, 1.10.2004


Radjojo je s pomočjo Dj-ejev (Massimo, Bugi, JAMirko, Pier, Besso, Cabron, Kruh, Sista) otvoril sezono v Cvetličarni (Mediaparku) s partyjem, ki so mu dali ime Domačica, ki so mu tempo dirigirali sami domači DJji. Tokrat je bilo prizorišče nekaj po polnoči, ko sva se tam prikazali – glede na dosedanje izkušnje precej zgodaj, že kar lepo polno in tudi party je bil že kar v polnem teku.


Dobro razpoloženi partijaši so več ali manj stalno migali, bolj malo je bilo postavanja ob šankih, sicer pa je bilo plesati pravi užitek. Glasba je bila dovolj raznolika, da ni bilo niti za trenutek dolgčas, DJji pa so menjave opravljali tako diskretno, da si se o njih prepričal le, če si pogledal proti mešalkam ali na big screen. 


Za zaračunano ceno smo dobili dobro vago zabave, zato se ne čudiva, da je bila Cvetličarna polna (vendar, hvalabogu, ne nabita, tako da smo imeli dovolj prostora in zraka) in tudi ko sva po treh urah neprekinjenega plesa omagali, sva zapustili dogajanje na višku. Koliko je k temu dobremu razpoloženju prispevala domačica pa ne veva.


Maša&Aleša


foto: Miran&Primož

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.