Londonski 4HERO v Media parku

Londonski 4HERO v Media parku

Londonski 4HERO v Media parku

Radyoyo so pripravili tretji Breakbyte, ki je do vrhunca večera privabil toliko plesa željnih, da se je Media park napolnil, čeprav ni bil nabit – je bilo pa zato dovolj prostora za miganje, skakanje in lovljenje lomljenih ritmov.


Začeli so slovenski drum’n’bass djji iz kolektiva RDYO in Place4Bass. Prvi obiskovalci so se še ogrevali, večinoma v bližini šankov, ki jim gre zaradi primernih cen posebna pohvala. Najbolj zagreti, pa so že zasedli »prve vrste« in podij pri djju. Za prvo pravo ogrevanje je poskrbel tržaški Vincenzo Vella in ob njegovem vrtenju se je plesišče napolnilo in pripravilo na zvezde.


Okoli poldruge zjutraj sta oder zasedla Marc Mac za gramofoni in MC MG na mikrofonu in prebudila vse plesalce. Okoli odra se je zgostilo in kmalu smo sledili Mcjevim besedam. V prijetno mešanico drum’n’bass, nu jazz, broken beat, hip hop in funk zvokov se je publika kmalu vživela. V slabi dve uri hitrejših bitov, ostro lomljenih repetitivnih ritmov z manj melodike, je Marc Mac vmešal tudi kak hit iz lestvic najbolje prodajanih. Ko smo prve zaloge energije že porabili, pa je prešel na bolj umirjen in melodičnen miks.


Londončana sta se v Sloveniji, kot je MC MG tudi večkrat povedal, ustavila le za en večer v okviru promocijske turneje ob izidu dvojnega albuma remiksov 4Hero: The Remix Album.


Aleša & Maša

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.