Anastacia – Anastacia

Anastacia - Anastacia

Anastacia – Anastacia

Distribucija: Menart, 2004


»V malih flaškah je strup!« pravijo in s tem se moramo popolnoma strinjati. Verjamem pa, da si je malokdo mislil, ko je prvič slišal Anastacio, da je to dobrih meter in pol visoka belka. Vsak je namreč pričakoval, da bo ta štima prej produkt kake težko kategorne črnke (ki jo lahko vidimo v risankah Toma & Jerryja).


Verjetno si niti sama ni mislila, da bo po vsega dveh albumih, po več kot desetih milijonih prodanih plošč samo v ZDA, pa številnih nagradah tako uspešna. Njena glasba je bila sprva bazirana na Soulu, Popu in recimo Rocku. Z novim izdelkom imenovanim Anastacia pa je ta Rock še bolj utrdila z Grammyjevimi nagrajenci Glenom Ballardom, Dallasom Austinom in Daveom Stewartom.


Ker sreča nikoli ne počiva je v tem času morala odpraviti še zahrbtno bolezen. Zato pravi, da je ta poslednji izdelek novo poglavje, nov album, preobrazba. Tretji studijski izdelek torej prinaša veliko več kot pa smo sploh lahko zaradi vsega tega skupaj pričakovali. Sama pravi, da je album Anastacia realnost njene življenske izkušnje, pa še vokalno je izpopolnjen oz. več je poudarka na vokalu, ki pa se z glasbo fantastično prepleta.


Za zanimivost pa lahko povemo, da je zaščita ploščka izredna. Saj je z razliko od ostalih »zaščit« ta veliko težji zalogaj za pirate.


Marko Pigac

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.