Težko je biti star, a biti car – Rambo Amadeus

rambo_001

Tistega lepega sobotnega večera…smo se dobili prijatelji (bivših republik Juge) – balkanci v Ortu na “Balkan veselici” z Rambo Amadeusom.


Pričakuj nepričakovano. Pripravi se. On je nor. On je car. Vse to so mi govorili. Meni, ki sem imela to čast, da sem ga prvič videla v živo. Ja, prvič.


Jaz in nebroj ostalih, ki smo se drenjali v (ponovno) nabito polnem Ortu. In za legende bili pripravljeni odšteti 3 tisočake. A bilo je vredno. Nepozabno.


Rambo Amadeus so nam postregli pretežno z novejšimi skladbami, Čobanom ter nekaj uspešnicami. Vse v enkratni preobleki in z še bolj edinstvenimi vložki: od klasično – neklasičnih intelektualnih govornih do tistih znano – neznanih nekje že slišanih legendarnih posnetkov.


Vse to začinjeno z odličnim Boban zvokom. In še nekaj pripombami glede klime (hehe, v taki gneči je vsem zastajal dih!), ki pa je tako ali tako klasika in na takih prireditvah nekakšno nujno zlo.


Dve uri trajajoči koncert je bil odličen! Kot je bila odlična tudi veselica po njem. Tako pozitivne in skupinsko doživete energije pa že dolgo ne… Zdi se, da naslovni stavek (čeprav je prišel z ust Ramba) tu ne drži.


Ko pride naslednjič ga ne zamudite. Pride pa itak.Tanyisha


foto: Matjaž Tančič

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.