Stamina MC

stamina_mc_001

V petek 6. februarja je ekipa Radyoy-a ponovno pripravila pravi praznik za ljubitelje Bobna in Basa. V Media Parku kjer se odvijal že njihov zadnji event DJ Patife, je k nam prišel njegov tesni sodelavec Stamina Emcee, ki se je tokrat predstavil v nekoliko drugačni luči in je na mesto mikrofona v roke vzel gramofon in nam dokazal da kdor zna pač zna.


Vse skupaj se je začelo ob 22.00 uri (tokrat v primerjavi z Patifom na vhodu ni bilo neprijetne gneče) z uvodom Radyoyove ekipe, ki nas je v sestavi JAMirko, Pier in Bugi dodobra ogrela za nadaljevanje večera.


Nekaj po polnoči pa se je začelo. Glasba je postala glasnejša in Stamina je dvorano spremenil v danceflor in tudi če bi se trudili, bi se le stežka ostali na miru. Ponudil nam je pester izbor brumm’n’bassa, vse od Musice Brasiliere, ki je očitni vpliv Patifa dalje. Klub začetni praznini v dvorani se je na vrhuncu nabralo tam okoli 800 ljudi, pretežno srednješolskih glasbenih intuziastov. Prijetno za uho in zdravo za telo, saj je v dvorani zgledalo kot na treningu aerobike. In tako vse do približno tretje ure zjutraj, ko sta vajeti v svoje roke vzela Sista&Beso iz ekipe Place4Bass, Stamina pa se je prebil med plesalce. Rajanje se je začelu umirjati in se dokončno prekinilo tam okoli 6.00 zjutraj, ko so v sosedni stavbi (beri: Pop TV) že začeli z snemanjem jutranjega programa.


Če strnemo vse skupaj bi lahko rekli, da je bil to še en odličen drum’n’bass dogodek, v organizaciji Radyoy-a in Place4Bass-a, na katere bi se lahko naše prestolnica navadila tudi če bi se odvijali bolj pogosto.


Miha Šalej


foto: Matjaž Tančič

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.