MTV X-Mass Party v BOFu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poklicna radovednost nas je zvlekla na ta dobro oglaševani party, ki nas postavlja na evropski zemljevid tudi pri MTV-jevski publiki. Pred BOF smo prispeli okoli poldruge ure, pa so se razen nas še vedno našli tudi drugi, ki so šele vstopali. Organizacija je bila dogodku primerno učinkovita, osebje, z varnostniki vred, pa kljub množici ljudi korektno.


BOF je bil seveda že dobro napolnjen, na srečo pa ne tako natrpan, da bi miganja željan plesalec ne našel svojega prostora pod žarometi. Snemalci so bili nevsiljivo prisotni (no, rezultate si bomo lahko ogledali). Pozerji so se lahko šli promenado, najdrznejši so se povzpeli na podije, žurerji pa so tudi lahko samo žurali.


Sreča nam je stala ob strani, tako da smo vleteli točno na set šefic večera Sister Bliss & Sudhe Kheterpal, prve za gramofoni, druge za tolkali. Dobro razpoloženje se je pod njuno taktirko le še stopnjevalo, popestrili pa so ga še sponzorji, ki so prepustili hostesam, oblečenim le v body painting, da so med publiko metale sponzorska darila.


Poznavalci elektronske glasbe vam bodo o slišanem najbrž natančneje poročali, medve pa vam lahko poveva, da je bila glasba izredno plesna, ritme so tolkala prijetno popestrila in jim pogosto pridala latino temperament, miksanje je bilo za ušesa in noge božansko nemoteče. Obvladovanje glasbe in prisotnih, pa se je zrcalilo tudi v odzivih plesalcev. Poleg neutrudnega plesanja so Sister Bliss počastili tudi z vmesnimi aplavzi.


MTV X-MASS PARTY je bil torej še en uspel party, kjer, kot se za party spodobi, zaradi cen vode morda izkusite dehidracijo, zato pa organizator z zastonj kondomi poskrbi za varen seks, če vam zanj ostane še kaj energije.


Aleša & Maša

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.