EXPORT – IMPORT šov

magnifico_001

Tako kot pred letom Tinkari Kovač, Zoranu Predinu, Vladu Kreslinu… je 10.11.2003 tudi Magnificu uspelo do zadnjega sedeža napolniti Gallusovo dvorano Cankarjevega doma. Stik s publiko je najprej ustvaril Jonas Žnidaršič, s humornim uvodom v koncert, medtem ko se je oder začel počasi dvigati.


HIR AJ KAM HIR I GO – Magnifico in njegova spremljevalna skupina Turbolenza so z zelo zvezdniškim prihodom in kasneje tudi z nastopom, predstavili njihov novi izdelek EXPORT IMPORT. Magnifico se je takoj malo za šalo malo zares, zahvalil publiki za tako številčen obisk z besedami, da je počaščen, da so se odpovedali košarici nujnih dobrin in raje prišli na koncert za isti denar. Njegov koncert je popestrila tudi Sestra Marlena, ki je delila ljubezen in na koncu tudi zajodlala. Slišati ni bilo mogoče le skladbe iz zadnjega albuma, temveč tudi veliko starejših uspešnic, kot so Kdo je čefur, Silvija, Zeleni Jurij, ki pa je občinstvo dobesedno odlepil iz sedežev v dvorani. Koncert se je končal z dvema podaljškoma, ki pa jih je publika zaužila kar na nogah. Bilo je res nepozabno- Magnifico, njegov profesionalen odnos, njegov smisel za humor in Turbolenza- brezhibna in ne le spremljevalna temveč lahko rečem kar enakopravna skupina.  Dvorano smo zapustili polni nedojemljive energije, ki nas je (vsaj nekatere) spremljala še kar nekaj časa.


Nina Mavsar


foto: Igor Škafar


(op.ur. – Po posredovanju managmenta g. Magnifica smo bili prisiljeni umakniti koncertne fotografije našega fotografa Damjana Demšarja. Kot razlog navajajo, da medijem ni bilo dovoljeno snemanje koncerta. )

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.