Dawn Patrol, Breeding Pit, Evil Kind

Dawn Patrol - Ana

Dawn Patrol – Ana

1.11.2003, Izbruhov kulturni bazen, Kranj


Tokrat se je koncert dogajal v manjšem prostoru nad bazenom. Kljub temu, da je malo zamakalo in si od časa do časa dobil kakšno kapljo na glavo je nastal nor žur.

Bende, še posebaj Dawn Patrol je prišlo spodbujat kar lepo število metalcev. Dawn Patrol so v soboto odigrali svoj prvi koncert, čeprav zaenkrat še nimajo pevca to ni motilo prav nikogar. Dva odlična kitarista, odštekan bobnar in simpatična basistka so pokazali, da znajo znoreti publiko in seveda ‘rock the stage’!

Med premorom je imel Šulc, vodja Izbruhovcev spet enega svojih dolgih nagovorov. Tokrat na srečo ni bilo govora o zaščiti domače češpljeve marmelade, pač pa o… hmm kaj pa vem. Priznam, da ti ‘govori’ niti niso brezvezni, le malo preobširni… No, kakor za koga.

 

Drugi so nastopili Breeding Pit. Odigrali so nekaj kar precej dolgih komadov, totalno pa so navdušili s priredbama ‘Justice for all’ in ‘Master of Puppets’, skupine Metallica. Za konec pa je na željo obiskovalcev bobnar odigral minutno solažo, za katero moram reči, da je bila res nora.

 

Ker je skupina Inciter iz Zagreba zaradi poškodbe noge bobnarja, ta se je namreč poškodoval pri telovadbi, odpovedala nastop je moral organizator v enem dnevu najti zamenjavo in bend Evil Kind iz Murske Sobote je bil takoj za akcijo. Fantje so bili polni energije od začetka pa vse do konca nastopa, vokalist je neutrudno skakal po odru, od nažiganja pa so se nam tresla tla pod nogami.

 

Tekst in foto: Dark Angel

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.