Slovo poletju 2003

slovo_poletju_001

 železniki


Poslovili smo se od še enega poletja s koncertom skupine Šank Rock, ki nas je kar tja do polnoči puščala nestrpne.


Vendar pa je bilo na prireditvenem prostoru vse prej kot dolgčas. Zabavala nas je skupina Woo Doo s Primorske, ki obvlada kar nekaj dimenzij rocka,  tako priredbe Janis Joplin, Lennya Kravitza, AC/DC, kot tudi svoje avtorske komade. Svoj pečat slovesu je definitivno pustil tudi Klemen Markelj,  bobnar skupine Obidil (prej je bobnal pri lokalni skupini Bad Law in kasneje je sodeloval s skupino OKO) z odličnim in deset minut dolgim solo nastopom, za katerega sem prepričana, da je fasciniral tudi tiste, ki so zaradi prevelike gneče v šotoru morali ostati zunaj.
Skupina Obidil je s heavy metalom, ki mu je dodana ravno prava mera fusiona, klasike in progresivnega rocka, dodobra razgrela občinstvo, ki je že zelo nestrpno čakalo vrhunec…..


HEJ, PA KAJ TI JE, PRIDI BLIŽE, KAJ SE BOJIŠ. MORDA SE TI NE ZDI, A ZMOREŠ VSE- TUDI TI LAHKO POLETIŠ. Tako smo s Šank Rocki poleteli skozi njihovo novo ploščo Vzemi ali pusti. Kljub temu, da je plošča še kolikor toliko sveža, se občinstvo ni dalo zapeljati, peli so vsi tudi tisti zunaj. Seveda pa njihov koncert ne more biti popoln brez Metulja in Pravljice o Mavričnih ljudeh.


Tako se je  s koncertom skupine Šank Rock končala še ena pravljica o mavričnih ljudeh,  poslovili smo se od poletja, in si nabrali nove energije za jesen in zimo…


Nina Mavsar


foto: Damjan Demšar

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.