Festival KoupaFest živi v duhu mladosti in zabave

Festival KoupaFest živi v duhu mladosti in zabave

Festival KoupaFest živi v duhu mladosti in zabave

Po uspešno in burno preživetem prvem (petkovem) večeru letošnjega KoupaFesta se vam na kratko oglašam. Kamp Podzemelj ob čisti in ravno prav osvežujoči reki Kolpi se je za nekaj dni spremenil v pravi center mladih, željnih novih dogodivščin, spoznanj in dobre, pristne zabave. Le-te ne manjka, saj so organizatorji odlično poskrbeli za vse- od glasbe, ki je na sporedu glavnega odra sicer šele proti večeru, pa do številnih obodrskih dejavnosti, katerim dajejo tudi povdarek.


Včeraj zvečer smo na glavnem odru videli odlične Demolition Group, ki so po dveh letih odkar so bili tu ponovno pokazali kako lahko glasba (in zgolj glasba) vzburja in dviga v trans poslušalstvo. Za že 20 – letnico obstoja pravgotovo odličen nastop!


Žal sem zaradi drugih obveznosti na KoupaFest prišla šele v kasnejših urah, se pravi ravno pred pričetkom igranja Demolition Group, katere sem si srčno želela videt.. Tako, da sem zamudila nastope Mambo Kurta in Schatzija. Ujela pa že prej omenjene D.G. ter za njimi hrvaške Cubismo, ki so prizorišče spremenili v plesišče s svojimi afro – kubanskimi ritmi. Žur do konca!


Belfast Food (kot Cubismo tudi oni prihajajo s Hrvaške) pa so zaključili prvi večer KoupaFesta pozno v noč pred razgreto množico, ki je ob tej uri že komaj čakala spanca… Vendar, kot ponavadi, le-tega še nekaj časa mnogi nis(m)o bili deležni. Haha, pa niso krivi organizatorji… 😉


Mladost je norost!?


Tanyisha


op.ur.fotografije sledijo, naš ‘digitalni’ fotograf imel obveznosti na Kranfestu, ‘analogec’ pa jih še ni razvil!

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.