MTV in lepa Becky

mtv_001

V ljubljanski trgovini BOF, v BTC-ju, se je v soboto 30. maja zgodilo veliko MTV-evsko rajanje, imenovano MTV Dance floor Chart party. Voditeljica je bila Izraelska lepotica Becky Griffin, sicer nov obraz MTV-a. Njene prve tri besede o Slovencih, (o trdnosti presodite sami, mi se strinjamo) pa so bile: prijazni, zabavljaški in radi pijete.


No kakorkoli že, predvidoma 13. junija bomo na MTV-ju videli, skozi kakšno prizmo nas je gledala lepotica in kako je videla življenje v naši prestolnici. Zabava se je začela ob 22.uri, a s fotografom  Damjanom sva po modrem žurerskem reku-ne pridi prvi in ne odidi zadnji, vkorakala nekaj čez 23.uro in se po postanku na dragi pijači, zlila med razžarjene plesalce.


Ob tako dobri zasedbi DJ-jev, kot so Sander Keinenberk (Amsterdam,Nizozemska), Pete Gooding (London,VelikaBritanija), Marc Grabber in Dobrilla (TCM,Recordings,Pula,Hrvaška), Armando (Ljubljana,Slovenija), nihče ni bil pri miru, še najbolj sramežljivi so tleskali z rokami ali ritmično tolkli z nogo ob tla. Če izpostavim zvezdi večera, DJ-ja Sander Keinenberka in Pete Goodinga, lahko rečem, da sta nam servirala, resnično party ozračje, nabito z energijo, ter glasbo, ki je trenutno aktualna na vseh velikih odrih Amerike in Velike Britanije. Nekajkrat smo še ujeli Becky in njenega snemalca, a žal samo od daleč. Damjanu se kljub gverilskem preboju na oder, po nastopu varnostnikov, ni uspelo prebiti v zaoderje. Če sem že omenil drago pijačo, naj dodam, da se je BOF-ovo zabavišče tudi tokrat izkazalo kot dober žur- prostor in da cena 4.000 oz. 5.000 sit na dan prireditve ni pretirana za celonočno zabavo, z vrhunskimi tujimi in domačimi DJ-ji. Utrujena in premočena sva ob nekaj čez četrto zjutraj zapustila, MTV Dance floor Chart party in lahko povem, da sva odšla med prvimi, saj je bilo plesišče ravno tako nabito kot ob prihodu. Posnetek zabave bo predvidoma 20.junija, jasno na MTV-ju. Upajmo, da bo največja glasbena TV na svetu, prispevala k promociji Slovenije, kot tudi nastopajočih slovenskih zvezd.


Luka Osim Bogovčič


foto: Damjan Može

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.