Wrong in Bleed On udarni in sigurni

Bleed On, Novi novi rock 2002 - foto: Aleš Serajnik

Bleed On, Novi novi rock 2002 – foto: Aleš Serajnik

Hound Dog klub je bil v četrtek 6.2. 2003 zvečer napolnjen pretežno z ne – Ljubljančani. Ne vem zakaj, vem pa to, da jih je veliko zamudilo kvaliteten nastop moštva Bleed On in dužbe Wrong, z malo tehničnimi težavami.


Lepo so me presenetili Wrong nastopači, čeprav sem bil malce razočaran nad njihovo partijo. Enostavno si poslušalec/ gledalec ne more ustvariti nekega objektivnega okvirja, če niso zagotovljeni ustrezni pogoji. Slabo krmiljenje zvoka in luči lahko zasenči avtorsko delo. Zdi se mi, da je na tem mestu vedno tako, razen izjem seveda. Razmišljam tako, ker je sledilo nekaj čisto drugega. Ob razmisleku, mi je uspelo priti do tega, da so le predskupina, ki pa je uspešno postavila ustrezno temperaturo v delovnem prostoru.
Bleed On, definitivno s stilom in samozavestnostjo. Pravi nastopači, ‘street pretepači’. Zapomnil si jih je vsak, ki je bil prisoten na njihovem večeru. Totalni Crossover: mešenica težkega zvoka kitar, ki nakazujejo pravi ‘Black Metal’ in Hip-Hopa- Izvajajo ga na zelo edinstven način, vsaj kar se tiče domačega ozemlja. Resnično so presenetili možakarji s svojimi sposobnostmi in znanjem. Žal je bilo za moje pojme premalo ljudi. Vedno je tako. Kadar ni potrebno je vedno prenabito.


Fluro

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.