Southern Storm v Ortu

ss_001

Enega izmed lepših koncertov v našem klubu so povzročili bosanski gostje.


Kako lahko zvok združi ljudi med sabo je nekaj res lepega in ni tako težko doseči. Le na pravo noto je treba zaigrati ali pa samo otresati z lasmi.


Rokovski večer sreda 29.11, Orto je bil poln in pijan. Na odru so se vrstili nastopi predvsem domačih zasedb in vodilne zasedbe Southern Storm, ki pa so bili zelo zadovoljni z našim odzivom in sprejemom. Predstavili so nam glasbo iz svojega prvenca 1999., ki je resnično odličen izdelek.


Šestčlanska zasedba je zasedala ljubljanski Orto oder v nepopolni postavi, kajti sodelavec za črno-belimi tipkami je moral na žalost ostati na oni strani naše meje, organizatorjem v poduk. Publiko so dejansko dvignili od tal in ob takih redkih divjih večerih, kot ga bil povzročil Southern Storm, sem se ponovno zbal, da mi ne bo zmanjkalo tal pod nogami. Poleg svojih zanimivih ‘hitovskih’ kompozicij so nam postregli tudi z ‘rokovsko klasiko’ tako, da smo lahko bili resnično zadovoljni. Pokazali so, kar znajo in znajo veliko. Inštrumental je brezhiben in natreniran, vokal pa definiran ter označi zvok in smisel zasedbe.


Flu Flu


foto: Aleš Lončar

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.