Ozzfest Live 2002

Ozzfest Live 2002

Ozzfest Live 2002

Založba: Columbia, Sony Music / Distribucija: Dots Records, 2002


To je spet dobra kompilacija za v laserske gramofone čez dan, neizkjučljivo tudi ponoči.
Konkreten zvok, čeprav slabši kakršen je na studijskih posnetkih. Boljšega, razen “Live Ozzy zvoka’ ga ni. Ogromno število ljudi je to resnično doživelo in mislim, da je to za njih še več kot je lahko za nas, ki bomo kupili zgoščenko. Veliko novih imen nastopa na zadnjem Ozzfestu, ki označuje tudi novo tisočletje. In glede na to bi lahko trdil, da gre za pravo stvar.


Na pravi stvari lahko slišimo nekaj znanih zvokov, brez katerih ne bi bila to kar je. Poleg gostitelja in seveda njegove tamale bajsike, ki deluje, vsaj meni kot sladica dogodka, s katero so se posladkali gledalci, se pojavijo na odru Rob Zombie v White Zombie duhu, System Of A Down in bonus, ki tudi dokazuje vse namignjeno. Osredja tema priložnosti pa je promocija in kraljevska igra, ki jo sprejema v ozadnju zrasel veliki, najboljši Zakk Wylde, ki je po mojem mišljenju, nekaj lepega v Ozzyevem življenju. To nam, sigurno pa gledalcem daje prijeten občutek ljubezni. Od vsega tega se razveselimo. Žal se meni zdi to, kot številka 1 kompleta, ki bo sestavljen iz Ozzfest ‘klipingov’. Vem, da je nastopalo še veliko odličnih glasbenikov, ki jih ni na CD-ju. Morda pa tudi kmalu izide DVD. Na svetu še zelo dobro diha Rock, ki nataplja znoj.

V glavnem gre za stvar, ki jo moramo imeti doma na polici, v predalu, košarici, kovčku, pod posteljo, v posodi kjer hranimo CD ploščke. Je lepe barve in je lepo poslikana.


Flu Flu

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.