8th Bikers Weekend

Rockbitch

Rockbitch

Bikerski spektakel kjer grmijo motorji in rockerji


Največji motoristični-rockerski dogodek v Sloveniji (potekal je od 31.6 do 2.7. 2000 v Lendavi), če ne že v Evropi je tokrat resnično presegel vse meje. Organizatorji, motoristični klub Road Warriors iz Ljubtomera so tokrat že osmič, če lahko tako rečemo pripravili popolno prireditev. Zbrala se je desettisočglava množica – od motoristov do radovednežev, starih in mladih – vsi so prišli z istim namenom: vsi obožujejo glasbo in motorje, vse druži povezanost med rock’n’rollom in motoristično subkulturo.


Program je poleg nastopa rock skupin: Elvis Jackson, Clawfinger, Posodi mi jurja, Let 3, Eric Bell Band (ustanovitelj Thin Lizzy), Clawfinger ter Rockbitch vseboval še speedway dirko za veliko nagrado železnega ovna, pirotehnični performance odlične skupine Gromki. Ni manjkalo niti stojnic za tetoviranje in piercing, saj je tetoviranje in prebadanje telesa nepogrešljivi del slehernega motorističnega srečanja.
Največ radovednežev pa je že proti nedeljskemu jutru pred oder privabila angleška ženska skupina Rockbitch. Dekleta so znane predvsem po seksualnih norčijah, poleg glasbe ponudijo na odru tudi seks v živo. Vsekakor dovolj začinjen nastop za konec. Toliko o letošnjem motorističnem srečanju.


(op.ur. – vse fotografije so bile posnete drugi dan festivala v soboto 1.7)


tekst in foto: Aleš Lončar

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.